Sikken en onsdag. En onsdag i fysikkens og følelsernes vold. 

Som altid vågner man op, og ser på sengebordet digitale kontrolpanel at det virkelig er onsdag. Kl er 6.55, så der er lang til tid til kampstart, men det gør bare forventnings glæde større og længere.

Morgenmad og opdatering på de seneste UV nyheder, og så ind på respektive dagsinstitutioner og vente på tiden går.

Kl 17.00 og nu begynder spændingen at stige.  Aftensmad og så læse op på de seneste kommunikationskanaler, og nu begynder det at nærme sig. 

Afsted mod Nørrebro, i sauna kl. 21.40. Luksus. Masser af fremmøde, måske diverse bønner begynder at virke. 

Så er der fyldt op i bassinet! 

Kamp 1:

Team White Sharks

Anton, Kosmo, Torres, Far, KøgeJens (der må snart dukke et ordenligt navn op til denne prægtige kompetant), Decigram, Kaffekob. 

Team Blue Whales

Knudsen, Amba, Pilfinger, Kilogram, Kenneth, Sølvpil, MadsO, Svenskegutten

Resultat: 7-2 til Blue Whales

Kamp 2:

MadsO købt og solgt til hvid og Anton på kant med skadet pote.

Resultat: 4-4 uafgjort. 

Det var tydeligt at blå havde en massiv lyst til at smadre igennem på bunden af Hillerødgade. Det blev matchet igennem på hvid, og der var fuld gang i den fra start. Det så lige ud indtil 2-2 og så var det tydeligt at blå havde en anden voldsomhed og præcision og det endte brat med en øm hånd på Anton og vi lavede en rokade.

Måltavlen blev resat til 0-0 og så var vi igang igen! Lange bolde hårdt arbejde og mål til 2-0 til blå var hårdt arbejde. Hvid slog tilbage og udlignede med 2-2. Masser af fantastiske mål, et højdepunkt: Kilogram får snuppet den ved hvids mål, stiger til vejrs med hele holdet med sig. Fra overfladen tar han chancen og dropper den fra 3 meters højde og sørme om den ikke går i lige linje ned i hvid tomme kurv. 

Kamp fløjtet af og alle op på kanten og trække vejret. En gulbeklædt havfrue (som havde arbejdspligter denne aften) fik gelejdet os ind i fællesaunaen (den er bare skøn den sauna), fik dysset gemytterne ned og annonceret seneste nyt fra UC Rugby ligaen. På trods af der havde været massive læk på nyhederne var begejstringen stor da Guldinden viste sig ikke bare at havde været med til at vinde danmarksmesterskabet, scoret tunreringens eneste mål, og så endda kvalificeret sig til Champions League senere på året! Der blev skålet og stemningen var høj. Ambassadøren kvitterede med officiel Suleima Pokal og stoltheden var helt og holden på holdniveau. Vi er endelig med i den store liga! 

Flere af os kom senere hjem end hvad godt er, men hold op – endnu en fabelagtig onsdag i Suleimas historiebog.

Nu kan vi så glæde os over gårdsdagens sammenkomst, og snart glæde os til næste onsdag. Rygtet vil at Ålen planlægger at møde op – og det er vi mange der har glædet os til i lang tid. Vi ses! 

By Mathias

Skriv et svar