Det var en kold vintersften da Andreas og hans rugby team skulle spille en viktig kamp mot deres rivaler. Andreas var en av lagets viktigste spillere, men han kom dessverre for sent til kampen. Lagkapteinen, Anton, var svært skuffet over Andreas’ manglende ansvarlighet og gav ham en hard oppfølging.

Teamet begynte kampen uten Andreas, men de var fast bestemt på å vinne likevel. Louise, en av lagets kvinnelige spillere, viste seg å være en stor asset for teamet. Hun var rask og smart på banen, og etter en flott pasning fra Kosmonauten, klarte hun å score det første målet for laget.

Anton var fortsatt sur på Andreas, men han var glad for at teamet hadde klart å score målet uten ham. Frederik, som var lagets forsvarsspiller, gjorde en fantastisk jobb med å forsvare laget mot deres rivaler. Han var svært tøff og tålmodig, og han klarte å hindre flere av motstandernes scoringer.

Jakob, som var lagets målvakt, gjorde også en fantastisk jobb. Han var svært presis og hadde en god refleks, og han klarte å stoppe flere av motstandernes skudd. Til slutt vant laget kampen med 12-8, og alle var svært fornøyde med seieren. Andreas var lei seg for at han hadde kommet for sent, men lagkapteinen sa at han skulle få sjansen til å gjøre det bra i neste kamp.

Blå: Dyrlægen, Ambassadør, Frække Frederik, Sølvpil, Kilogram og Svenskajævlan

Hvid: Anton, Smølfine, Far, Torres, Astro, Klasse og Mr Kaffe.

Skriv et svar